Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Agenda Boedapest Juli 2014

Agenda Boedapest Juli

Heb je de komende maand een stedentrip Boedapest geboekt? Hier vindt je de leukste tips voor de maand Juli! De Agenda Boedapest Juli

Wat:

Agenda BoedapestVajdahunyadvár Summer Festival

Wanneer:

10 Juli – 7 Augustus

Meer informatie:

Het Vajdahunyadvár zomer festival is een event met klassieke en Hongaarse muziek. Het podium voor dit jaarlijkse event is het Vajdahunyad Castle. Dit kasteel, gebouwd in romaanse, gotische, renaissance en barokke stijl, zorgt voor een prachtige romantische sfeer. Elke maandag tot en met donderdag kun je hier vanaf half 9 ‘s avonds genieten van verschillende leuke muziekoptredens.

Wat:

Europees kampioenschap waterpolo 2014Agenda Boedapest

Wanneer:

14 Juli – 27 Juli

Meer informatie:

In het Hajós Alfred Sport zwemstadion vindt het 2-jaarlijkse Europees Kampioenschap waterpolo plaats. De Nederlandse heren hebben zich helaas niet weten te plaatsen voor het kampioenschap, maar de Nederlandse dames echter wel. Zij zullen het hier opnemen tegen de andere zeven deelnemende landen. Voor meer informatie; de website van het EK Waterpolo.

Wat:

Agenda BoedapestHongaarse Formule 1 Grand Prix

Wanneer:

25 – 27 Juli

Meer informatie:

Op de Hungaroring is er van 25 tot en met 27 Juli de Hongaarse formule 1 Grand Prix. Op 25 Juli zijn de trainingen, gevolgd door de kwalificaties op 26 Juli. De Grand finale is op 27 Juli. Meer informatie over de Formula 1, vindt je op de website.

Czech beer festival

Tot 17 Juli kan je naar het Tsjechische bier festival. 25 bierbrouwerijen hebben hier de handen ineen geslagen om 50 verschillende soorten biertjes beschikbaar te stellen. Proef de verschillende traditionele Hongaarse en Tsjechische biertjes en geniet ondertussen van de verschillende live optredens. Voor de voetballiefhebbers onder ons is het ook mogelijk om hier het WK te volgen, op groot scherm!

Naast al deze evenementen in Juli is het natuurlijk ook nog steeds mogelijk om eens heerlijk in het Hongaarse zonnetje de verschillende bezienswaardigheden af te gaan. Bezienswaardigheden in Boedapest die je, het hele jaar door, volop kunt bewonderen.