Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Boedapest reizen

Een stedentrip maken is altijd leuk. Er is echter zo een groot aanbod dat de keuze voor de bestemming vaak lastig is. Boedapest is een schitterende stad gelegen in Hongarije. Het is het echt waard om naar Boedapest reizen. Hongarije staat bekend als éé van de goedkoopste vakantielanden van Europa. Dit komt mede door de gunstige stand van de nationale munteenheid, de Florint. Vooral voor een goedkope reis is Boedapest dus de perfecte bestemming!
Boedapest is opgedeeld in twee delen. Zo bestaat het uit het rustige Boeda en het drukke Pest. Naar Boedapest reizen brengt zo dus twee verschillende kanten met zich mee. Heeft u liever een rustige vakantie? Dan is een reis naar het deel Boeda echt iets voor u. U kunt hier prachtig wandelen en genieten van het land. De Burchtwijk gelegen in Boeda is een schitterende authentiek wijk.

 

De wijk is terug te vinden op de UNESCO werelderfgoed lijst en zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Een kabelbaan brengt u vanaf deze wijk de Burchtheuvel op waar u tijdens u reis diverse musea kunt bezoeken en alles van de stad Boedapest te weten komt. Veel delen van Boedapest zijn opgenomen op de UNESCO werelderfgoed lijst. Begrijpelijk voor zo een beeldige stad als Boedapest.
Het andere gedeelte Pest, is meer de toeristen plek. Restaurants, bars, cafés en winkels zijn hier in overvloed te vinden. Leuk om daar tijdens uw Boedapest reis een bezoek aan te brengen. Vooral in de zomermaanden is deze plek erg populair.

 

Terrassen zitten in deze maanden vol met toeristen die even lekker van de zon genieten onder het genot van een ijskoud drankje. Wat Boedapest echt zo’n leuke bestemming maakt voor reizen, zijn de thermaalbaden. Boedapest is bekend geworden door zijn 50 thermaalbaden gevuld met warm bronwater. De entree van de baden is niet hoog en bovendien krijgt u een deel van uw entree geld terug als u de baden maar voor een korte tijd bezoekt. Zowel buiten als binnen zijn deze prachtige baden te vinden. De leukste en bekendste bevindt zich in het stadspark. Een Boedapest reis is niet compleet zonder een bezoek aan één van de baden. Reizen naar Boedapest is heel gemakkelijk via Boedapestreizen.
www.Boedapestreizen.nl is de specialist in reizen naar Boedapest. Deze prachtige stad trekt jaarlijks veel bezoekers naar zich toe. Om echt alle hoog te punten van de stad tijdens uw Boedapest reis te zien, beidt Boedapestreizen diverse excursies aan. Zo kunt u tijdens uw Boedapest reis een stadswandeling maken of misschien liever een gehele stadstour. Hierin krijgt u alle bijzonderheden van de stad te zien. Daarnaast hoeft u zich bij Boedapestreizen nergens meer zorgen om te maken. De reizen naar Boedapest worden compleet voor u geregeld. Zo zitten het hotel, de vlucht en de transfer bij de prijs van de reis inbegrepen. Een zorgen vrije reis boekt u bij Boedapestreizen.nl