Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Boedapest vakantie

Of u nu in de winter of de zomer gaat een Boedapest vakantie is het gehele jaar leuk om te doen. Veel mensen gaan er in de zomermaanden lekker op uit om de warme temperaturen op te zoeken. Andere mensen zoeken liever de kou op. Boedapest is wellicht niet de eerste stad waar u dan aan denkt, toch kunt u zowel in de zomer als in de winter een heerlijke Boedapest vakantie houden.
In de zomermaanden is Boedapest een leuke bestemming voor een vakantie. Temperaturen van rond de 30 graden spelen hier op. Heerlijk zonnen op de vele terrassen of rond om de kuurbaden. Een stadswandeling is ook altijd leuk om te maken, vooral door de verscheidenheid tussen de delen Boeda en Pest. Het heuvelige Boeda is het rustige gedeelte van Boedapest. Als u veel van historie, kunst en cultuur houdt bent u hier aan het goede adres. Met de vele burchten is Boeda een ware toeristentrekpleister. Middeleeuwse kleine straatjes brengen de historie van de stad naar boven. Van musea tot grottensysteem; in dit gedeelte van Boedapest is genoeg te doen tijdens uw vakantie. Uren ronddwalen door de Burchtheuvel en genieten van het uitzicht staat hier centraal. Het gezellige rustige deel van Boedapest mag u niet missen in uw Boedapest vakantie.
Het andere deel van Boedapest is compleet anders. Pest is een vlak en druk deel. Bent u meer van de drukte, winkels en terrasjes dan zit u in dit gedeelte goed. Pest wordt vaak beschouwd als het centrum van Boedapest en wordt druk bezorgt tijdens een Boedapest vakantie. De gezellige sfeer van dit deel komt duidelijk in de stad naar voren. Tal van terrasjes zijn voornamelijk in de zomermaanden overvol. Iedereen wil uiteraard goed genieten in de zon met een lekker koud drankje.Niet alleen in de zomermaanden heeft een Boedapest vakantie veel te bieden. In de wintermaanden kan een bezoek aan de kuurbaden tijdens uw Boedapest vakantie niet ontbreken. Deze kuurbaden hebben heerlijk warm bronwater. Zowel de binnen als de buitenbaden zijn door deze aangename temperatuur goed te doen. Houdt u veel van sneeuw dan is een Boedapest vakantie in de winter echt iets voor u. Door het klimaat in Boedapest verschillen de temperaturen in de zomer- en wintermaanden aanzienlijk. Zo heeft een Boedapest vakantie voor ieder wat.