Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Stadstour met bus

We beginnen de tour vanaf de Kettingbrug. Via het Parlement, nemen we de Margaret brug richting de Boeda kant. Hier stoppen we in het Kasteel District en tijdens een korte wandeling tonen we u de belangrijkste attracties van het gebied. We lopen naar de Matthias kerk en aan het Vissersbastion (waar u kunt genieten van de prachtige panorama).

Vervolgens rijden we naar de Gellert Hill (Citadel) en tonen u de meest spectaculaire bekijken van Boedapest. We nemen u over de Elisabeth-brug naar Pest en laten u de beroemde centrale markthal en de grootste synagoge van Europa zien. Vervolgens rijden we naar het stadspark. We passeren de grootste thermale spa van Europa, de Budapest Zoo en het pretpark. Dan stoppen we bij het ​​Heldenplein (met standbeelden van de beroemdste Hongaarse koningen en hertogen).

Tot slot nemen we de Andrássy Avenue naar het centrum van Pest, langs het Opera House en de St Stephen’s Basilica. Tijdens de tour bieden wij een kort overzicht van de laatste 1000 jaar Hongaarse geschiedenis. De Tour eindigt in het centrum van de stad.