Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Excursies via Boedapestreizen.nl – de specialist in reizen naar Boedapest

Stadstour met bezoek aan Parlement (per bus)

We beginnen de tour vanaf de Kettingbrug en rijden daarna over de Margaret Bridge naar Boeda. We stoppen in het Kasteel District en tijdens een korte wandeling tonen we u de belangrijkste attracties van het gebied. We lopen naar de Matthias Kerk en aan het Vissersbastion. Hier kunt u genieten van het prachtige panorama.
Vervolgens rijden we naar Gellert Hill (Citadel) en tonen u de meest spectaculaire uitzichten van Boedapest. We nemen u mee over de Elisabethbrug naar Pest en tonen u de beroemde Central Market Hall, gevolgd door de grootste synagoge van Europa en het Stads Park. We passeren de grootste thermale spa van Europa, de Budapest Zoo en het Amusement Park, daarna stoppen we bij het Heldenplein, waar beelden staan van de meest beroemde Hongaarse koningen en hertogen.
We nemen dan de Andrássy Avenue naar het centrum van Pest, langs het Opera House en de St Stephen’s Basilica.

Bij het Parlement gaan we uit de bus om binnenin de indrukwekkende neo-gotische stijl te bewonderen. Tijdens deze tour bieden we een kort overzicht van de laatste 1000 jaar van de Hongaarse geschiedenis. De Tour eindigt vervolgens in het centrum van de stad.

Tour Parlementsgebouw

Bezoek het prachtige Huis van het Parlement, het 3e grootste parlementsgebouw van de wereld. Tijdens deze tour, heeft u de kans om eerst de zeer rijk versierde Trapte zien, en later de Cupola Room, waar de Hongaarse kroonjuwelen en de Hongaarse Heilige Kroon kan worden gevonden. Na een bezoek aan de Session Room, zal de tour eindigen aan de voorkant van het Parlement. Let op: er is geen tour mogelijk op feestdagen, op speciale evenementen en op maandagen. Het Parlement behoudt zich het recht voor om de tour te annuleren zonder voorafgaande kennisgeving.

Stadstour met bus

We beginnen de tour vanaf de Kettingbrug. Via het Parlement, nemen we de Margaret brug richting de Boeda kant. Hier stoppen we in het Kasteel District en tijdens een korte wandeling tonen we u de belangrijkste attracties van het gebied. We lopen naar de Matthias kerk en aan het Vissersbastion (waar u kunt genieten van de prachtige panorama).

Vervolgens rijden we naar de Gellert Hill (Citadel) en tonen u de meest spectaculaire bekijken van Boedapest. We nemen u over de Elisabeth-brug naar Pest en laten u de beroemde centrale markthal en de grootste synagoge van Europa zien. Vervolgens rijden we naar het stadspark. We passeren de grootste thermale spa van Europa, de Budapest Zoo en het pretpark. Dan stoppen we bij het ​​Heldenplein (met standbeelden van de beroemdste Hongaarse koningen en hertogen).

Tot slot nemen we de Andrássy Avenue naar het centrum van Pest, langs het Opera House en de St Stephen’s Basilica. Tijdens de tour bieden wij een kort overzicht van de laatste 1000 jaar Hongaarse geschiedenis. De Tour eindigt in het centrum van de stad.