Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Hotels Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije. Deze authentieke stad is de grootste stad van Hongarije. Ongeveer 20% van de totale bevolking van Hongarije woont in Boedapest. De stad speelt een grote rol op bijna alle vlakken. Zo is het goed op het gebied van bestuur, handel, industrie, verkeer en cultuur. Boedapest wordt beschouwd als het culturele hart van Centraal-Europa. Deze schitterende stad trekt elk jaar veel toeristen naar zich toe. Voor een stedentrip is deze stad de ideale bestemming
Hotels in Boedapest zijn er genoeg te vinden. Boedapest heeft een breed aanbod qua hotels van verschillende classificeringen. De hotels hebben elk verschillende stijlen. Zo zijn er hotels te vinden in typisch Hongaarse stijl, maar ook hotels met een zeer moderne inrichting. Zo heeft Boedapest voor ieder wat wils. Hotels in Boedapest zijn van sublieme kwaliteit en uitermate verzorgd. Veel hotels zijn gelegen dichtbij het culturele centrum van Boedapest of bij bezienswaardigheden.

Boedapestreizen biedt stedentrips aan op basis van logies/ontbijt. Voor de verdere maaltijden kunt u altijd terecht in de vele restaurants in het centrum. Boedapest heeft een minder sterke munteenheid heeft dan de Euro. Hierdoor is het eten in Boedapest voor Nederlanders goedkoop. Heerlijk uit eten gaan in deze stad, wordt dan ook zeker aangeraden. Voor een goedkope stedentrip moet u zeker bij Boedapest zijn. Dit praaltje van een stad is gelegen aan weer zijde van de Donau. Op loopafstand van de Donau liggen prachtige hotels. In de weerspiegeling van de Donau ziet u de mooist denkbare panorama’s. Naast deze mooie verschijning zijn er veel bezienswaardigheden in Boedapest. Een zeer beroemde bezienswaardigheid is onder andere de Burchtwijk. Deze wijk in terug te vinden op de UNESCO werelderfgoedlijst. Hongarije staat daarnaast ook bekend om zijn kuurbaden met echt bronwater. Met een goed hotel Boedapest kan uw stedentrip beginnen!

De verschillende bezienswaardigheden zijn vanaf de hotels Boedapest goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer in Boedapest is uitstekend geregeld. Vanaf u hotel komt u gemakkelijk met de bus,trein, metro of tram bij uw bestemming. Een kaartje voor het openbaar vervoer is daarnaast zeer goedkoop. Boedapestreizen verzorgt stedentrips inclusief transfer. Vanaf het vliegveld naar u hotel met het openbaar vervoer is overbodig. Dit neemt niet weg dat het openbaar vervoer in Boedapest een goede verbinding heeft vanaf hotels naar het vliegveld. Een Boedapest vakantie is goedkoop, gemakkelijk en leuk.