Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Over ons: Boedapestreizen.nl

Boedapestreizen is onderdeel van TravelService, de specialist in reizen naar diverse bestemmingen. TravelService onderscheidt zich door scherpe prijzen, hoge kwaliteit en de beste accommodaties.

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij stedentrips naar Boedapest en maatwerk voor groepen zoals bedrijven en (personeels)verenigingen.

Ontdek de leukste steden van Europa en daarbuiten en kies uit een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies en activiteiten.

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid.
Tijdens uw gehele reis zijn wij 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden we de zekerheid van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Uw reis wordt gegarandeerd tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd.

Waarom TravelService?
Vanwege de 10 jaar ervaring. TravelService heeft al sinds 2002 ervaring in het organiseren van reizen naar Boedapest. Jaarlijks gaan duizenden tevreden reizigers met ons naar Boedapest.

Flexibel en persoonlijk.
Uw persoonlijke reisagent is vanaf het moment van reserveren tot na uw thuiskomst betrokken bij uw vakantie.

Wij kennen de weg in meer dan 14 steden!
TravelService biedt een keus uit meer dan 14 bestemmingen in Europa. In al deze steden weten we precies wat er mogelijk is en wat er te beleven valt. Iedere bestemming heeft namelijk zijn eigen specialist.

Wij houden het betaalbaar.
Wij weten als geen ander dat het budget in veel gevallen leidend is voor de keuze van een bestemming, accommodatie en programma. Wij werken met vaste lage prijs.

Wij weten waar we over praten.
Onze ervaren medewerkers van TravelService zijn met zorg geselecteerd, hebben ervaring in het onderwijs en de toeristische branche en zijn bijna allemaal HBO of universitair geschoold. Maar belangrijker nog, ze weten waar ze over praten. Ze bezoeken zoveel mogelijk bestemmingen zelf. Om sfeer te proeven, maar vooral om u nog beter te kunnen adviseren.

Wij zijn altijd bereikbaar in geval van nood.
Er kan zo maar eens iets mis gaan op reis. Dan is het goed te weten dat u slechts een telefoonnummer bij de hand hoeft te hebben. In geval van calamiteiten kunt u ons altijd bellen. Dag en nacht, 7 dagen in de week.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan:

Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Dan horen we graag van u. We werken geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte uit van de stad of steden van uw voorkeur. Daarbij ontvangt u ook nog een gratis brochure met daarin tal van excursietips, restaurants en meer. Op basis van zoveel informatie kunt u nog sneller en makkelijker een keuze maken. Zonder dat het u een boel tijd kost aan voorwerk, sites bezoeken en informatie aanvragen bij verschillende aanbieders.