Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Stadstour met bezoek aan Parlement (per bus)

We beginnen de tour vanaf de Kettingbrug en rijden daarna over de Margaret Bridge naar Boeda. We stoppen in het Kasteel District en tijdens een korte wandeling tonen we u de belangrijkste attracties van het gebied. We lopen naar de Matthias Kerk en aan het Vissersbastion. Hier kunt u genieten van het prachtige panorama.
Vervolgens rijden we naar Gellert Hill (Citadel) en tonen u de meest spectaculaire uitzichten van Boedapest. We nemen u mee over de Elisabethbrug naar Pest en tonen u de beroemde Central Market Hall, gevolgd door de grootste synagoge van Europa en het Stads Park. We passeren de grootste thermale spa van Europa, de Budapest Zoo en het Amusement Park, daarna stoppen we bij het Heldenplein, waar beelden staan van de meest beroemde Hongaarse koningen en hertogen.
We nemen dan de Andr├íssy Avenue naar het centrum van Pest, langs het Opera House en de St Stephen’s Basilica.

Bij het Parlement gaan we uit de bus om binnenin de indrukwekkende neo-gotische stijl te bewonderen. Tijdens deze tour bieden we een kort overzicht van de laatste 1000 jaar van de Hongaarse geschiedenis. De Tour eindigt vervolgens in het centrum van de stad.