Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Stedentrip Boedapest

Van plan om een stedentrip te maken? Maak een stedentrip Boedapest voor een topvakantie! Boedapest, een prachtige majestueuze stad gelegen in Hongarije. Een stad vol kunst, cultuur en traditionele lekkernijen. Een bruisende stad die veel te bieden heeft.

Boedapest in de hoofdstad van Hongarije. Het is een zeer belangrijke stad voor het gehele land op veel gebieden. Het toerisme verkeer in Boedapest is hoog. Het is misschien niet de eerste bestemming waaraan u denkt bij een stedentrip, toch trekt de stad jaarlijks veel toeristen naar zich toe. Bij een Boedapest stedentrip hoeft u zich nooit en te nimmer te vervelen. Deze oude stad heeft prachtige bezienswaardigheden om tijdens uw Boedapest stedentrip te bekijken.

Zo staat Boedapest bekend om zijn vele termaalbaden. Kuurbaden met warm bronwater zijn door heel Boedapest te vinden. Kom tijdens uw Boedapest stedentrip heerlijk tot rust komen in één van de 50 kuurbaden. Een echte aanrader is het leukste kuurbad dat ligt in het stadpark. Dit bad wordt omringd door paleismuren. Werkelijk schitterend om daar helemaal tot rust te komen.
Naast de kuurbaden kunt u tijdens uw stedentrip Boedapest nog vele andere bezienswaardigheden een bezoek brengen. Een voorbeeld is de Buchrtwijk, deze wijk is terug te vinden op de UNESCO werelderfgoedlijst. Andere bezienswaardigheden zijn het stadspark, Margaretha eiland, Sint Stephanusbasiliek en de kettingbrug. De uitzonderlijke stad Boedapest bestaat uit de delen Boeda en Pest. Boeda en Pest worden door negen bruggen met elkaar verbonden, waarvan de kettingbrug de mooiste is.
Na hele dagen bezienswaardigheden te hebben bezocht wilt u uiteraard in de avond even lekker tot rust komen. Boedapest heeft een groot aanbod van restaurants en bars waar u tijdens uw stedentrip Boedapest een bezoek kan brengen. Goedkoop dineren is hier goed mogelijk door de zwakke munteenheid van Hongarije. Zo pakt u Boedapest stedentrip goedkoop uit.
Wilt u veel bezienswaardigheden bezoeken, maar weet u niet hoe? Boek dan leuke tours bij uw reis, zodat u er zeker van bent dat u de hoogte punten van de stad Boedapest krijgt te zien. Zo kunt u uw Boedapest stedentrip alvorens de reis compleet inrichten. Geen vervelende onverwachte wendingen meer tijdens uw stedentrip. Bij Boedapestreizen, heeft u namelijk gelijk een complete stedentrip. Hotel, vlucht, en transfer het is allemaal voor uw stedentrip Boedapest geregeld. En voor de liefhebber is er een mogelijkheid om excursies bij uw stedentrip te boeken.