Vaste lage prijzen bij Boedapest Reizen vaste lage prijzen       Compleet verzorgde reis bij Boedapest Reizen compleet verzorgd       3 geselecteerde hotels bij Boedapest Reizen geselecteerde hotels
Travelservice lid van SGR
Nominatie voor travelserice

Vluchten Boedapest

Boedapest is een prachtige bestemming voor een stedentrip. Wekelijks vertrekken er vanaf Nederland verschillende vluchten Boedapest. Wat betreft de vluchten naar Boedapest, gelden de zelfde regels als bij andere Europese vluchten. Houdt er wel rekening mee dat de regels wat betreft bagage, per luchtvaartmaatschappij verschillen. In Nederland vertrekken er vanaf alle drie de luchthavens vluchten Boedapest. Boedapestreizen.nl biedt vanaf alle drie de luchthavens vluchten Boedapest aan en heeft hiervoor zijn vaste luchtvaartmaatschappijen. Op deze manier kunnen wij de goedkoopste vluchten aan u aanbieden met de goedkoopste luchtvaartmaatschappij.

 

Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt er iedere dag een vlucht. Voor de terugreis is ook iedere dag een vlucht naar Amsterdam Schiphol mogelijk. Deze vluchten worden aangeboden door de KLM. Vanaf Den Haag/ Rotterdam Airport vertrekken de vluchten naar Boedapest op bepaalde dagen. Zo vertrekken er voor de heenreis vluchten op vrijdag en zondag. Gaat u vijf dagen op reis dan vertrekt er iedere woensdag en maandag een vlucht naar Boedapest. De vluchten vanaf deze luchthaven gaan via Transavia. Vliegt u via Eindhoven Airport, dan vertrekt er iedere maandag, woensdag en vrijdag een vlucht naar Boedapest. Voor een 5-daagse reis is dit idem. Deze vluchten worden aangeboden door de goedkope luchtvaartmaatschappij Wizzair. Door de vele vluchten naar Boedapest, is deze schitterende stad goed bereikbaar voor de Nederlandse toeristen.
De tickets voor vluchten Boedapest zitten bij Boedapestreizen.nl bij de totaal prijs van de reis inbegrepen. Het is zeer van belang dat de gegevens op de ticket goed worden gecontroleerd. De namen op de tickets moeten exact gelijk zijn aan de namen in uw paspoort. Als dit niet het geval is, kan de douane u de toegang ontzeggen. Controleer daarom altijd voor aanvang van de vlucht nogmaals de gegevens die vermeldt staan op de tickets, volgens uw paspoort. Bij enkele luchtvaartmaatschappijen is het verplicht uw ticket van te voren zelf te hebben uitgeprint. Heeft u dit niet, dan kan dit nare gevolgen hebben voor de voortgang van de vlucht. Bij enkele andere luchtvaartmaatschappijen kunt u op de luchthaven, bij een automaat, zelf u ticket invullen en uitprinten. Dit bespaart lange wachtrijen bij de check-in balie. Het is belangrijk dat u bij de reis goed kijkt naar de eisen die er worden gesteld aan de ticket en het inchecken. Dit geldt zowel voor de heen als de terug vlucht.
Per luchtvaartmaatschappij zit verschil in de toegestane kilo’s aan bagage. De handbagage zit bij de meeste luchtvaartmaatschappijen in de prijs inbegrepen. Het aantal kilo’s voor de handbagage verschilt echter per luchtvaartmaatschappij. Het komt tegenwoordig steeds minder vaak voor dat de ruimbagage ook al bij de prijs zit inbegrepen. Vaak moet er voor de ruimbagage een extra bedrag worden betaald. Dit bedrag varieert per luchtvaartmaatschappij. Het aantal kilo dat u mag meenemen met de ruimbagage staat vermeldt per luchtvaartmaatschappij. Boedapestreizen vliegt zoveel mogelijk met lowbudget maatschappijen zodat, wij u de goedkoopste en beste vliegreis kunnen aanbieden.